1,6Хди не бяха ли 90 и 110 коня за 75 не знам да имат май...!?
Известие
Collapse
No announcement yet.
С какви двигатели са Вашите 156-ци?
Collapse
X
-
Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 00:07.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеС 1,6 HDI баничарка 75 к.с. съм правил доста такива 1,8 TS меко казано смешни
Comment
-
аве колега стига с тия глупости ти чувашли се какво говориш.голяма фантазия имаш!
баничарка 1.6 да бие 1.8 т.с. даваи ги насам такива да искараме некои лев за нашите лами да има за бензин
Last edited by aleksander nikolaev; d.m.y г., 01:09.
Comment
-
Alfa Romeo 156 1.9 JTD ноември 2001г. 116 hp тази да бие читава 1.8 няма как да стане. Твоята която е 2003 може, с баничарка 75 коня колкото и да е зле задкормилното.............. Ауди и те пускат двигател 400 коня който гори 8 на 100 ама сме вече 2008 не 98156 1.8 TS
Comment
-
Като човек който от 1.8 тс се е качил на 1.9 жтд мога да споделя,че старта на 1.8 е по добър от 1.9
Но еластичноста на 1.9 жтд много по-добра от 1.8тс
Динамиката в движение която има 1.9 жтд е невероятна,класи над 1.8тс
П.П. Когато дойде време да сменям колата пак ще е жтд.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Баничарката беше Берлинго, произведено февруари 2007 година и вервай ми, и по-читави коли от Алфа 1,8 TS съм оставял да ми дишат праха по северната и източната дъга на софийското околовръстно. Че даже едни сладури с няква бензинова V6 Витара така ми се ядосаха че не могат да ме минат, че хвърляхя камъни по мен в движениеНе че Витарата е няква кола де, но просто давам пример
Двигателят 1,6 HDI е нов и се появи в края на 2006, доколкото знам специална разработка на PSA за източна Европа и е адски пъргав, а колкото и да го тормозиш си харчи 6/100. Пичовете с бензинките да не се засягат, но това е вече остаряла технология, бъдещето е в дизела! Показва го и статистиката на продадените нови Алфи, като особено при 159 и 166 е убедително в полза на дизела. Мисля че и при 156, особено в последните години на производството ситуацията е същата.
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеБаничарката беше Берлинго, произведено февруари 2007 година и вервай ми, и по-читави коли от Алфа 1,8 TS съм оставял да ми дишат праха по северната и източната дъга на софийското околовръстно. Че даже едни сладури с няква бензинова V6 Витара така ми се ядосаха че не могат да ме минат, че хвърляхя камъни по мен в движениеНе че Витарата е няква кола де, но просто давам пример
Двигателят 1,6 HDI е нов и се появи в края на 2006, доколкото знам специална разработка на PSA за източна Европа и е адски пъргав, а колкото и да го тормозиш си харчи 6/100. Пичовете с бензинките да не се засягат, но това е вече остаряла технология, бъдещето е в дизела! Показва го и статистиката на продадените нови Алфи, като особено при 159 и 166 е убедително в полза на дизела. Мисля че и при 156, особено в последните години на производството ситуацията е същата.
Това за баничарката обаче не го казвай повече на никой, че се излагаш колега. Докарай я тая баничарка и на задна скорост ще я изпреваря. Според мен колите с които си се "бягал" не са знаели, че се състезавате, а просто са ти се подигравалиPeugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеБаничарката беше Берлинго, произведено февруари 2007 година и вервай ми, и по-читави коли от Алфа 1,8 TS съм оставял да ми дишат праха по северната и източната дъга на софийското околовръстно. Че даже едни сладури с няква бензинова V6 Витара така ми се ядосаха че не могат да ме минат, че хвърляхя камъни по мен в движениеНе че Витарата е няква кола де, но просто давам пример
Убъркал си рейса пич !Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
off
Егати вървежната баничарка.
/off
Аз смятам, че последните години дизелите много дръпнаха и че може би те са бъдещето, ама аз съм си фен на бензина. Кат' направят масов дизел, който се развърта над 7000 оборота, може и да се замисля.
П.П.
Абе, къде ги тези с 156 GTA, дайте да ги видим!Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
1.6 HDI 75ps SX
Citroen Berlingo
Citroen Berlingo 1.6 HDI 75ps
Всички модели на Citroen
Всички модификации на Berlingo
Двигател in line
Брой цилиндри 4
Клапани на цилинтър 4
Работен обем (cm3) 1560
Скоростна кутия 5 speed manual
Ускорение 0-100 Km/h (s) 15.415.4 е по добре от 9.3
вярно, че с триста зора взех първа и втора част на висша математика ама чак толкова
156 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениее за такова нещо не бях чувал,баничарка 1.6 да бие 1.8тс па макар и не до там читав!то утре и фиат пунто 1.1 50 кс ще земе да ни бие,по тази логика!
То не е само до колата, ами и до шофьораAlfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'
Comment
-
Първоначално публикувано от sudnika Покажи съобщениеТо не е само до колата, ами и до шофьораAlfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
Comment